POZOR - Ve dnech 27. 7. - 11. 8. 2024 je z důvodu dovolených centrální sklad uzavřen a všechny přijaté objednávky budou postupně expedovány v týdnu od 12. srpna. Děkujeme za pochopení.

Obuv PRABOS Shadow High sandstorm S90377

Hledáte kvalitní a spolehlivou obuv na léto, která bude pevná, stabilní a přitom zajistí i potřebný tepelný komfort? Zkuste boty PRABOS Shadow High sandstorm S90377.

Jedná se o vysokou obuv v kombinaci kůže a textilu, která má vysoce prodyšnou podšívku a do teplých dnů je tak ideální volbou. Pokud tedy hledáte obuv bez membrány na letní turistiku, práci, služební činnost nebo pro dlouhodobý pobyt v teplých oblastech, máte vybráno. V kombinaci s merino ponožkami nebudou nohy už vůbec nic namítat :-)

Svršek boty je vyroben z kvalitní velurové usně a oděruodoného textilního materiálu Cordura. V kombinaci s vysoce prodyšnou podšívkou, která je odolná i vůči oděru, pak tyto materiály poskytují tolik potřebné pohodlí v horkých letních dnech nebo při pobytu v pouštních oblastech. Kevlarová planžeta v podešvi vás pak ochrání při šlápnutí na hřebík či jiné ostré předměty. Podešev VIBRAM Explorer se vyznačuje výbornou přilnavostí a díky speciální PU konstrukci v horní části chodidla stabilizuje polohu chodidla uvnitř boty. Někteří z vás také ocení prvky, které se použili na svršku obuvi, díky čemuž je zajištěna potřebná pohyblivost hlezenního kloubu i jeho ochrana před zraněním.

Samozřejmostí těchto bot je certifikace jako pracovní obuv dle normy EN ISO 20347 O2 FO WRU HI CI HRO SRC.

shadow