POZOR - Ve dnech 27. 7. - 11. 8. 2024 je z důvodu dovolených centrální sklad uzavřen a všechny přijaté objednávky budou postupně expedovány v týdnu od 12. srpna. Děkujeme za pochopení.

Obuv PRABOS Gepard 22 S20044

Lehká letní kanada bez membrány - to jsou boty PRABOS Gepard 22 S20044 za výhodnou cenu. Následuje velmi úspěšný model Gepard L1 a v naší nabídce ji naleznete v černém nebo hnědém provedení.

Tato vysoká kožená obuv v kombinaci s textilem je ideální volbou na léto, pokud pracujete pro bezpečnostní složky, bezpečnostní agentury nebo jste hráčem paintballu, army nadšencem nebo v rámci myslivecké činnosti vyrážíte na časté procházky do lesa. Je to bota na jakoukoliv aktivitu za teplého dne, kde potřebujete vysokou, stabilní a pevnou botu, ve které nohu neuvaříte.

Gepard 22 je kvalitní a vzdušná bota pro ty, kteří hledají cenově dostupnou botu na léto.

Ani přes nízkou cenu jsme nepodcelnili výbavu této boty, které je proto posazena na osvědčenou podešev MARS PU/PU. Ta je odolná nejen proti oděru, ale poskytuje také vynikající přilnavost k podkladu. Navíc je podešev doplněna o planžetu ZeroFear 4.0, která vás ochrání před šlápnutím na hřebík, střepy a mnohé další ostré předměty. Pohyb po staveništích, demolicích a podobných místech tak pro vás nebude žádný problém. Svršek obuvi je vyroben z hydrofobní usně a vysoce odolného textilu Cordura. Obuv je tak pevná, stabilní, ale zároveň má potřebnou cirkulaci vzduchu. Pokud obuv doplníte vhodnou funkční ponožkou, budou vaše nohy v pohodlí i v létě.

Díky všem těmto vlastnostem může obuv Gepard 22 plnit normu EN ISO 20347 O3 FO HI CI SRA.

gepard_oba